Een YAYA blouse voor een formele look

23 oktober 2019
 Categorieën: Shoppen, Blog

Delen  

Ben je voor je werk, voor een sollicitatiegesprek of voor een andere formele gelegenheid op zoek naar stijlvolle dameskleding, dan biedt een YAYA blouse de perfecte uitkomst. Met een blouse van dit merk weet je zeker dat je er stijlvol bijloopt en de blouse kun je prima combineren met een mooie pantalon, een aangesloten kokerrok of een relaxte jeans. De blouses zijn gemaakt van stoffen die er na vele wasbeurten nog steeds even goed uitzien. Denk hierbij aan katoen, lyocell en zijde.Geef een luxe draai aan je informele outfit met een blouse van YAYA

Naast dat de blouses van YAYA geschikt zijn voor de formele garderobe, lenen ze zich ook goed voor een informele look. Combineer een blouse in een mooie grafische print bijvoorbeeld met sneakers en een fijne spijkerbroek en maak je look compleet met subtiele gouden of zilveren sieraden. Dankzij de verschillende soorten modellen met een hoge hals, een v-hals of een ronde hals is er ook voor jouw silhouet een geschikte pasvorm.

Kies uit blouses in verschillende kleuren en prints

Ook voor jouw smaak zijn er geschikte blouses van het merk YAYA te verkrijgen. Gaat je hart sneller kloppen van een blouse in een drukke print? Ga je back to basic met een neutrale variant met knoopjes bij de hals? Of ga je liever voor een oversized witte uitvoering die perfect past bij een skinny jeans? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de prints die verkrijgbaar zijn bij YAYA. De blouses zijn verkrijgbaar met een verborgen knoopsluiting of in een klassieke variant met zichtbare knopen.

Combineer de blouses met een trui of draag ze solo

Op wat voor manier je de blouse gaat dragen, is natuurlijk volkomen afhankelijk van de stijl die je het meeste aanspreekt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de blouse van het merk alleen maar te combineren met een pantalon, rok of een jeans, maar je kunt er ook een speelse twist aan geven door de blouse gelaagd te dragen. Laat een kraagje van de blouse bijvoorbeeld subtiel terugkomen onder een gebreide trui of combineer een blouse van YAYA met een comfortabel vest.

Kies voor een blouse van YAYA met of zonder een elastische boord

Vandaag de dag zie je regelmatig een elastische boord in blouses terugkomen. Hiermee geef je een speelse draai aan je outfit en de blouse krijgt direct een fijne pasvorm. De blouses van YAYA zijn verkrijgbaar met en zonder elastische boord en de mouwen kunnen met of zonder knoopjes afgewerkt zijn.